Monday 5 February 2007

το κρατος ειναι ο μονος τρομοκρατης

[...] Εντός των ημερών θα διαβιβαστεί από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του κύπριου φοιτητή από ομάδα αστυνομικών, που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως δήλωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Αντώνιος Μπάμιατζης, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ, στον ξυλοδαρμό φέρονται να συμμετέχουν συνολικά εννέα αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και αξιωματικοί.

Κάποιοι από τους κατηγορούμενους παραπέμπονται με το ερώτημα της απόταξης, άλλοι με το ερώτημα της αργίας - απόταξης, ενώ σε ορισμένους προτείνεται να επιβληθούν χρηματικά πρόστιμα.

Το αρχηγείο θα εξετάσει το πόρισμα και αναμένεται να επικυρώσει, να μετατρέψει ή να απορρίψει τις προτεινόμενες πειθαρχικές ποινές.

Σε ό,τι αφορά το ποινικό μέρος της υπόθεσης, από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχουν ασκηθεί ήδη ποινικές διώξεις σε βάρος 7 αστυνομικών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

(απο τον Σκαι, http://www.skai.gr/master_story.php?id=38375) [...]




κουβεντα για την ζαρντινιερα




και

για το μοτοποδηλατο


που χτυπησαν τον ατυχο φοιτητη... τυχαια η συγκαλυψη; δεν νομιζω... το κρατος συνεχιζει να καλυπτει τους μπραβους του.




2 comments:

Helix Nebulae said...

Οι ζαρντινιέρες πουλάνε την ηρωίνη!

και επίσης

Μοτοποδήλατα, γουρούνια, δολοφόνοι!

Man on the moon said...

σκέψου να βρεθεί κανένας/μια κακοπροαίρετος/η και να ισχυριστεί ότι υπάρχουν και "μπάτσοι" κουκουλοφόροι (η με παλαιστινιακά μαντήλια) που καίνε και σπάνε...