Friday 11 May 2007

φοιτητικες εκλογες - προτασεις:

ΠΚΣ:




ΔΑΠ:




&










ποιος ηρθε;




υγ1. αν εχετε αλλες φωτογραφιες παρακαλω ειδοποιηστε με.
υγ2. τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να μη βγαινουν ο τιτλος του καθε θεματος οπως επισης και το καθε λινκ που βαζω στα κειμενα μου υπογραμμισμενα;

3 comments:

osela said...

man

1. προσπάθησα να σου αφήσω σχόλιο για τον επαναστατικό αγώνα, αλλά δεν μου επιτράπηκε?!

2. Οι φοιτητικές εκλογές είναι ίσως πιο βρώμικες και από τις εθνικές. Όλοι έχουμε τις απόψεις μας για την πολιτική, αυτό είναι καλό. Και σε σχολές όπως η νομική ή οι πολιτικές επιστήμες, είναι και αναπόφευκτο. Ωστόσο πάντα στεναχωριέμαι να βλέπω παιδιά 20 χρονών με πανό. Να δίνουν 20ευρα για να ψηφίσεις. Να νοικιάζουν αυτοκίνητα με χρήματα εκλεγμένων δημάρχων, νομάρχη κλπ, για να μεταφέρουν ψηφοφόρους που μένουν μακριά από τη σχολή. Καθηγητές να περνάνε με σκανδαλώδη 10άρια τους ομοιδεάτες, ακόμα κι αν έρχονται στη σχολή μόνο για καφέ. Και να δυσκολεύουν τους υπόλοιπους, να τους κλείνουν τον δρόμο προς τα μεταπτυχιακά, να μην τους δίνουν συστατικές επιστολές. Και πόσα άλλα....Άσε γιατί συγχύστηκα τώρα.

run Stella, run said...

σχετικα με την υπογραμμιση στα link σου.

θα πας στο template σου και εκει που θα δεις τη λεξη Link, απλα θα προσθεσεις το εξης :


text-decoration:none;



ελπιζω να σε βοηθησα :)

Man on the moon said...

@ osela, μηπως ειναι καμια λαμογια του σωγιερ παλι; χεχεχεχε... δεν ξερω γιατι δεν σε αφησε. δοκιμασε, αν θες, ξανα.

για τις φοιτητικες εκλογες συμφωνω. αν και αποφοιτος αγγλικου πανεπιστημιου, τα εχω ακουσει παρα πολλες φορες απο φιλους/ες που εχουν φοιτησει σε ελληνικο πανεπιστημιο...

αν ειχα βγει και εγω σωγιερ θα εκανα τρελη καριερα ως οργανωτης φοιτητικων εκλογων ("διαπλοκη α.ε", προσον μας η λαμογια :P).

@ χρυσοσκονη, το οτι ως γυναικα κατεχεις τα της τεχνολογιας επαρκεστερα δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε...

ετσι αφου καταρακωθηκε ο αντρικος εγωισμος μου, δεν μπορεσα να ρυθμισω τιποτα... ειμαι ενα ρακος... και οπως λεει και ο μεγαλος μακης (το νοιωθω το εγκε-φαλικο να μου χτυπα την πορτα) "δε κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια, σβηνω στο ουισκι τα δικα σου τα σημαδια"... αστειευομαι φυσικα (δεν πινω ουισκι).

επι της ουσιας παντως, με βοηθησε αυτο που εγραψες. απλα πρεπει να το ψαξω λιγο καλυτερα. σε ευχαριστω.