Saturday 21 April 2007

Ιερές κρουαζιέρες με τη Louis

Η Εκκλησία της Ελλάδος αποδεικνύεται καλός πελάτης πολυδάπανων ταξιδιών κόστους 1.250.000 ευρώ.
Τακτικός και καλός πελάτης της εταιρείας Louis Hellenic Cruises αποδεικνύεται η Εκκλησία της Ελλάδος. Μάλιστα για τη νέα κρουαζιέρα που προετοιμάζει η Ιερά Σύνοδος με πλοίο της εταιρείας του κ. Κωστάκη Λοΐζου θα καταβληθούν 1.250.000 ευρώ. Την αφορμή για το πολυήμερο προσκυνηματικό ταξίδι στις ελληνικές θάλασσες προσφέρει ο διαγωνισμός που διεξάγει η Εκκλησία για τον Απόστολο Παύλο με τη συμμετοχή μαθητών από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, αλλά και από την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουλίου. Τη χρηματοδότησή της καλούνται να εξασφαλίσουν το ελληνικό υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης (κατά 70%) και ο Τουριστικός Οργανισμός Κύπρου (κατά 30%) και πρόκειται για τη δεύτερη κρουαζιέρα που πραγματοποιεί η Εκκλησία της Ελλάδος. Η προηγούμενη διεξήχθη στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου και πάλι με πλοίο της εταιρείας του κ. Λοΐζου για τον πρώτο διαγωνισμό για τον Απόστολο Παύλο που διεξήγαγε η Εκκλησία της Ελλάδος και στον οποίο συμμετείχαν μαθητές από τις 81 μητροπόλεις που υπάγονται στη δικαιοδοσία της.

(περισσοτερα εδώ)

~.~

1.250.000 ευρώ καλειται να πληρωσει το ελληνικο κρατος, δηλαδη εμεις, για να κανουν οι αλλοι δωρεαν τα ταξιδακια τους με τη διαπλεκομενη εταιρια τους… τοσο πολύ πια κοστιζει μια μαθητικη κρουαζιερα; τι διαολο πια…

2 comments:

Queerdom said...

Έτσι να βγαίνουν αυτά προς τα έξω μπας και ξυπνήσει κανένας και σταματήσει να τους φιλάει τα χέρια.
(Νεύρα πολλά νεύρα έχω.)
Καλησπέρα σου..

Man on the moon said...

καλησπερα και σε 'σενα. με τους παπαδες νευριασες; κατι μου λεει πως θα μας θαψουν πριν προλαβουμε να τους φαμε... 1 εκατομυριο ευρω η κρουαζιερα... λες και πανε στις θαλασσες του Κρονου.