Sunday 22 April 2007

Παναθηναικος - Αρης: 0-1


ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤIΛΑ...

δεν εχω κουραγιο ουτε να τους βρισω... αντε να παω να φουνταρω μηπως και αλλαξει τιποτα γιατι αρκετα πια με αυτον τον καρκινο που τρωει ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα της ζωης μου, τον Παναθηναικο.

μικραινει επικινδυνα το μεγαλειο του, και κανεις δεν δειχνει να ενδιαφερεται...

ποσο ακομα θα κανουμε υπομονη με αυτη την ομαδα; ποσο ακομα θα παιζουν με την αρρωστεια μας;




ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/Α ΑΡΕΣΕΙ.



ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.



o δε ρομερο τι στο διαολο πανυγυριζε που εβαλε το γκολ με το χερι... που παιζεις ρε μαλακα και πανυγυριζεις. ή παιξε μπαλα ή χασε αξιοπρεπως... ασε τα αρχιδιλικια.


οι σαλπιγγιδης/παπαδοπουλος/μαντζιος αναρωτιεμαι εαν μπορουν να σκοραρουν σε αδειο τερμα.

πολλοι/ες δε, λενε πως δεν ειχαμε γκονζαλες και βικτωρ (τα 2 ακριβοτερα συμβολαια)... αν δεν μπορεις να νικησεις μια κερκυρα, εναν ατρομητο, εναν εργοτελη, εναν απολλωνα καλλαμαριας χωρις βικτωρ και γκονζαλες τοτε παιξε στην β' εθνικη να ξεμπερδευουμε.



συγχαρητηρια στον αρη, γιατι εχει ενα πολυ καλο συνολο (και ας μην επαιξε σημερα). συγχαρητηρια και στον ολυμπιακο για το πρωταθλημα...

3 comments:

Unknown said...

Ρε συ τι ασχολείσαι και χαλάς το τόσο ωραίο μπλογκ σου?

Το ματσάκι το έδωσαν μιας και δεν μπορούσαν να φτάσουν την Αεκ. Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο καλό είναι για χαβαλέ και τίποτα άλλο.

Man on the moon said...

αστα να πανε... αναθεμα την αρρωστεια.

itelli said...

Κοίτα... Αν χάσετε κ από την Βεροιάρα του χρόνου, τότε θα σε κάνω το τραπέζι στη Βέροια. Έτσι, για μια πιο 'γλύκα' φάση ρε παιδί μου... :))

Μην δίνεις πολύ σημασία. Ένα κομμάτι δέρμα με αέρα μέσα του είναι.