Saturday 14 April 2007

ο φοβος φυλαει τα ερμα…

παντα ετρεφα μια εκτιμηση στον μιχαλη χατζηγιαννη… κυριως λογω της σεμνοτητος του αλλα και μερικων τραγουδιων του που ξεφευγαν από την αισθητικη της σκυλοποπ που κατατρωει αυτή τη χωρα χρονια τωρα… είναι και από τους λιγους αυτου του ειδους που ασχολουνται με τη δουλεια τους και δεν τραγουδουν ότι να ‘ναι, και κατά συνεπεια μπορω να τον ακουσω… ελαφροποπ μεν αλλα καλη δουλεια… με ξενισε βεβαια το ότι τα τραγουδια του εγιναν συνωνυμα της διαφημιστικης ‘καμπανιας’ του πΟΤΕ… παρολα αυτά, το ότι ακουω το «ο βυθος σου» 2 μερες τωρα με ανησυχει… θα μου πεις, αν σου ταιριαζει στο αυτι τι προβλημα να υπαρχει… ανησυχω όμως… μην εκφυλιστω και καταληξω να ακουω Δαντη, Μερκουρη, Σαρμπελ, Νινο, Καραφωτη κλπ... καλυτερα γαυρος (λεμε τωρα – ηδη το εχω μετανοιωσει που το εγραψα – ακους ‘πατουρα’;) παρα σκυλας... η όπως θα ελεγε και ο Πανουσης, καλυτερα… πρεζακιας.

υγ. είναι που μπαινει η ανοιξη και μου χτυπα ο ερωτας την πορτα…

13 comments:

giannaros_g said...

"καλή τύχη" στον "έρωτά" φίλε man on the moon. Γιατί κυρίως τύχη χρειάζεται.. Μην ανησυχείς για τα νέα μουσικά σου ακούσματα.. "ελληνικά- παιδική αρρώστια του έρωτα κατά το "αριστερισμός-παιδική αρρώστια του κομμουνισμού"!!!

les_boi said...

μην ανησυχείς μια χαρά τραγούδι είναι "ο Βυθός" , καμιά σχέση με το yassou maria πάντως :-Ρ

Man on the moon said...

καλα λες... δεν πρεπει να αισθανομαι τοσο ασχημα... δεν ειναι οτι ακουω ντεμη ρουσο :)

fallen_angel said...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς τον τίτλο.
Ο φόβος ούτε τα έρμα φυλάει ούτε καν αν φυλάς τα ρούχα σου θα έχεις τα μισά.
Ο φόβος είναι ο πιο εγγυημένος τρόπος να προσπεράσεις στιγμές που δεν ξανάρχονται, οχυρωμένος πίσω από εφήμερες πανοπλίες που θα καταρρέυσουν κάποια στιγμή, μόνο και μόνο για να σου δείξουν τον χρόνο που έχασες...



Αν αρχίσεις να ακους και Σοφία Αρβανίτη, καλού κακού δες έναν γιατρό...

Man on the moon said...

σου επιτρεπω να διαφωνεις με οτι θες :P.

συμφωνω με αυτο που γραφεις. μια ζωη γεματη φοβο ειναι στην ουσια μιση ζωη... και επειδη η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη οντως αξιζει να ρισκαρεις.

τωρα αν με ρωτας προσωπικα ρισκαρω... ισως οχι οσο μικρος... ισως τοτε να ειχα αγνοια κινδυνου, ισως να μην με ενοιαζε. αλλα τωρα τα 'ζυγιζω' ολα 2 + 3 φορες πριν αποφασισω.

οχι λογω φοβου. κυριως για να σιγουρευτω οτι η αποφαση που θα παρω ειναι αυτη που θελω... αυτο που επιθυμω και οχι το αποτελεσμα βιασυνης η μη κατανοησης.



θελω να σου ομολογησω και κατι, οποιος/α και να 'σαι... εχω ακουσει αρβανιτη... εχω ακουσει ΚΑΙ χαριτοδιπλωμενο... εχεις να μου προτεινεις κατι; τους ειχα δει μαζι ενα βραδυ στο κατακωλο...

fallen_angel said...

έχω να σου ζητήσω

ενα αυτόγραφό τους!

Τί είναι Κατάκωλο:

Σε ένα από τα δύο μπλοφάρω

Man on the moon said...

ok με το αυτογραφο. θεωρησε οτι το εχεις ηδη.

το κατακωλο ειναι ενα χωριο της ορεινης μακεδονιας οπου οι κατοικοι του ασχολουνται παραδοσιακα με την βυρσοδεψια και την κτηνοτροφια.


λες να μπλοφαρουμε στο ιδιο;

fallen_angel said...

Αν η Μακεδονία είναι στη Δυτική Πελοπόννησο δεν μπλοφάρει κανείς μας.
Απλά είμαστε αγεωγράφητοι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Man on the moon said...

κατι ξερεις...

fallen_angel said...

Εν οιδα, οτι ουδεν οιδα

Man on the moon said...

ου γαρ οίδασι τι ποιούσι.

fallen_angel said...

τα χαιρετισματα μου στον Μπουσι
(σκετη ποιηση ειμαι )

Man on the moon said...

...