Sunday 17 June 2007

ελλας ελληνων αστυνομικων.




με σοκαρε πολυ το βιντεο... ισως και οχι. ισως να το εχω δει το σκηνικο τοσες πολλες φορες που να το εχω συνηθισει πια... θυμα τετοιων βασανιστηριων μπορει να πεσει ο/η οποιοσδηποτε μιας και δεν λογαριαζουν τιποτα οι μπατσοι...

Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Ή ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, Ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΓΓΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ...

προσωπικα δεν με επεισαν οτι θα ασχοληθουν με το θεμα... σε καθε βασανισμο μεταναστη ή μη, μεσα σε αστυνομικο τμημα, παντα ακουμε τις ιδιες παπαριες... θα διεξαχθει ερευνα και λοιπα... και αντι να ελαττωθουν τα κρουσματα αστυνομικης βιας πληθαινουν. μιλαμε για μεμονωμενα περιστατικα που θα τιμωρηθει ο ενοχος και οχι μονο δεν τιμωρειται ΚΑΝΕΙΣ αλλα παρατηρουμε και μια παγκοσμια πρωτοτυπια για την ελλαδα, αυτη του επαναλαμβανομενου μεμονωμενου περιστατικου.

και αν γινει καμια επιθεση με μολοτωφ στο τμημα θα αναρωτιομαστε ολοι τι την προκαλεσε... αν φωναξεις κανενα "σκυλια φυλατε τα αφεντικα σας" θα λεμε παλι για αλητες που προκαλουν την αστυνομια 'μας'... αν την πεσουν παλι σε κανενα ανυποψιαστο αστυνομικο (που μπορει να ειναι και μπατσος) θα μιλαμε για ανανδρη επιθεση (συγκριτικα παντα με τους ανδρειους του βιντεο)...

μα γιατι τετοιο μισος με την αστυνομια, αφου ολα ειναι τοσο ομορφα στο μπουρδελο μας...



υγ. μια πιο ηρεμη αντιμετωπιση του θεματος στο blog του δημητρη και στο blog του πιτσιρικου.

6 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Σε μια εβδομαδα το θεμα θα εχει ξεχαστει με καποιο νεο σκανδαλο που θα αφορα το Πασοκ και τους ευρωβουλευτες τους.Να το θυμασαι αυτο...

Estrella_ said...

Συμφωνώ με τον ΠρέζαTV.

Πιο πολύ ξέρεις με τι νευρίασα όμως ; Που τους έβλεπα να περιφέρονται στα τηλεοπτικά παράθυρα όλοι οι μαϊντανοί και να είναι σοκαρισμένοι με το γεγονός, λες και είναι κάτι καινούριο, λες και δεν εχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο..

Αλήτες.

run Stella, run said...

και να σκεφτεις οτι το ολο σκηνικο διαδραματιστηκε πριν ενα χρονο..και η "ηλικιωμενη" κυρια ειναι ετων 42..

πραγματικα αποτροπαια συμπεριφορα,και δυστυχως θα ειναι αλλη μια που θα αποτελεσει τροφη τηλεοπτικων παραθυρων για μια εμδομαδα, εως οτου προκυψει αλλο νεο,"σπαρταριστο"..


ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποια συμπεριφορα ειναι πιο κατακριτεα, των αστυνομικων ή των αλλων, που την εκμεταλλευονται και οταν παψει πια να τους αποφερει νουμερα τηλεθεασης,απλα καταχωρειται στα αρχεια.

till next time.

antinds said...

Πολύδωρας boxing: Σκληρός αντίπαλος. Βάλτε τα δυνατά σας!

tsarlatann said...

Διαδήλωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη

site του forum

(Αν το copy-paste είναι δύσκολο, αντιγράφω:
Το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ και το Συντονιστικό Μεταναστευτικών και Αντιρατσιστικών Οργανώσεων καλούν σε διαδήλωση προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθήνας την Τετάρτη 20 Ιουνίου (συγκέντρωση 6:00 μμ, άγαλμα Αθηνάς, Πεδίο του Άρεως).

Anonymous said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.